> Rendelj bűbájt vagy átkot interneten! Itt! <

Átok

Átok, rontás jelei:

Ha az alábbi tünetek együttes jelentkezését tapasztalja, érdemes elgondolkodnia, van-e valaki, aki befolyásolni akarná vagy éppen romlását szeretné, és szívesen az ártalmára volna?

Ø Észrevette-e hogy egy idő óta folyton fáradt,átok, energiaszintje alacsony, nyugtalan, nem találja a helyét, sehol nem érzi jól magát?
Ø Nem tud a megszokott ágyában aludni, elkívánkozik belőle, akár sokkal kényelmetlenebb pihenőhelyre is?
Ø Furcsa, fizikai tünetekkel nem magyarázható, orvosi vizsgálatokkal nem igazolható testi érzéseket észlel magán, torka, hasa, nemi szerve tájékán szorító, fullasztó, görcsös állapotokat tapasztal? Szíve időnként felnyilall, nagyot lódul, esetleg hőhullámok öntik el?
Ø Van olyan meghatározatlan érzete időnként, hogy akaratán kívül kötődik valakihez, akit korábban nem kívánt, de most furcsa, kényszeres vonzást érez, és gondolatai körülötte forognak?
Ø Álmodik csapdába esésről, átok, megkötözésről, kellemetlen szexuális játékokról vagy esetleg feltűnik álmában valamilyen ismeretlen, riasztó, nagyhatalmú lény?
Ø Hangulata változékony, ok nélkül jó vagy rossz kedve támad, ezek egymásba is átcsapnak?
Ø Úgy érzi, hogy nem tud tisztán gondolkodni, mintha valamilyen köd lepné el a világot, minden homályossá válik átok, s az a benyomása, hogy nehezebben képes koncentrálni?
Ø Minden különösebb ok nélkül elszeparálódik korábbi barátaitól, gyakran van egyedül, nem kívánkozik sehová?
Ø Van valamilyen furcsa vagy új tárgy/átok a környezetében, amely mellett tompa rosszérzése támad? Eltűnt valamilyen kedves holmija, ruhája, textilneműje, amihez nagyon ragaszkodott, vagy nagyon régóta birtokolta?